A ​köznevelési és/vagy szakképzési feladatot ellátó székhelyek és telephelyek tulajdonosi viszonyairól az MKPK Titkársága számára 2022.05.16-án készítettünk felmérést. A naprakész nyilvántartás vezetése érdekében kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot abban az esetben, ha a fenntartásában működő ​köznevelési és/vagy szakképzési feladatot ellátó székhelyek és telephelyek tulajdonosi viszonyai változtak. Különösen, ha új intézményt alapít, átvesz vagy új telephelyet létesít, illetve megszüntet intézményt, telephelyet. Kérjük a változásról székhelyenként illetve telephelyenként külön-külön űrlap kitöltésével nyilatkozzon. Az űrlap kitöltéséről visszaigazoló e-mailt küldünk, ha elírást vagy hiányosságot fedez fel a megadott adatokban, kérjük, jelezze az ilonaatkatped [dot] hu e-mail címen!

Tulajdoni viszony változás
Székhely vagy telephely adatai ahol módosultak a tulajdoni viszonyok
Cím (székhely/telephely)
Az ellátott feladat rövid megnevezése (pl.: óvoda, iskola, tornaterem, műhely stb.)
A megfelelő kategória kiválasztása mellett meg lehet adni a tulajdonos pontos nevét is, illetve egyéb tulajdonosi kategóriát. Amennyiben megszűnés, átadás miatt tölti ki az űrlapot a korábbi tulajdonost nevezze meg.
Amennyiben nem a Fenntartó a tulajdonos
A következő rovatokat akkor kell kitölteni, ha nem a Fenntartó a tulajdonos. Amennyiben megszűnés, átadás miatt tölti ki az űrlapot, akkor a következő rovatokat NEM KELL kitöltenie.
Megosztás