Figyelmeztető üzenet

Az űrlapot lezártuk, ezért nem lehet kitölteni.
A képzés napja(i): 
2024. május 01. 23:59
Helyszín: 
Google Osztályterem, egyéni tempóban végezhető képzés

Figyelem! A képzés napjainál megjelenő dátum az egyéni feladat beadásának  a határidejét jelzi. 

A képzés 10 órás, mely önálló tanulásból és feladatkészítésből áll.

A kurzus teljesen online dolgozható fel, saját időbeosztással. Előre kiadott szakmai anyagokat (minivideók és leírások) ismerhetnek meg a résztvevők, kipróbálhatják, tanulmányozhatják. A konzulensektől emailben kérdezhetnek. A kurzus végén egy kiadott feladatot kell elkészíteni, és a Google Tanterembe feltölteni. Ennek végső határideje: 2024. 05. 01. éjfél.

A kurzusra való jelentkezését az azt következő héten aktiváljuk, így az ahhoz tartozó ismeretanyagot csak a jelentkezését követő héten éri el, melyről egy automatikus rendszerüzenetet kap. Emiatt szíves türelmét kérjük. 

Amennyiben érdeklődik az alkalmazás iránt és szívesen látna már abban megvalósított feladatokat, figyelmébe ajánljuk a 2024. február 21-én megrendezésre kerülő Genially online tematikus fórumunkat, ahol már elkészült minta szabadulószobákkal ismerkedhetnek meg. 

A részletes program a hivatkozásra kattintva letölthető: 
Képzésért felelős: 
Képzési idő: 
10 óra
Változás: 
A létszám betelt.
Képzés ára: 

A program csak a Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények pedagógusai számára vehető igénybe. Számukra a részvétel ingyenes.

Megosztás